Welkom

Welkom op de shop van StoneKingdom

 

IP: stonekingdom.mcplay.nl

Discord: https://discord.me/stonekingdom

Vote: http://serverpact.nl/vote-5648

Vote: http://minecraft-mp.com/server/194782/vote/

 

Wat wij doen:

Alle donaties voor de server worden besteed aan het verbeteren van de server, wij kopen premiun plugins, een domein, upgraden de hosting en nog veel meer voor de ultieme speel ervaring. Door het doneren ontvang je natuurlijk zelf ook wat!

Klantenservice:

Wij beantwoorden al je vragen via onze discord https://discord.me/stonekingdom en via shawnlancel@gmail.com.

Betaalmogelijkheden:

In de shop kan je nu met PayPal betalen, voor PaySafeCard en Ideal moet je ons nog contacteren in de Discord of via de mail. We werken aan PayGol en dat zal zo snel mogelijk gelanceerd worden.

Disclaimer:

StoneKingdom en alle daarbij behorende activiteiten zijn niet verbonden met of gelinkt aan Mojang. Minecraft is © en een handelsmerk van Mojang AB. Voor alle vragen en problemen neem contact op met onze klantenservice!

Chargeback

Vraag altijd eerst toestemming aan je ouders en/of rekeninghouder. Doe je dit niet en de betaling word geweigerd of geannuleerd, dan krijg je een ban.

Doe je zelf een chargeback zal dat ook leiden tot een permanente ban. Het is hoe dan ook niet mogelijk om je geld terug te krijgen, heb je je product niet ontvangen contacteer ons! Het kopen van een rank valt ook onder het beleid van je eigen risico. Dit betekent dat als de server een tijd niet goed werkt of zal stoppen dat wij geen geld terug kunnen geven.